

Kodas: 8426944000296
Sudedamosios dalys: bulvės, ypač grynas alyvuogių aliejus 48%, druska.
Maistinė vertė: Energinė vertė 2331kJ/560kcal, Riebalai 37g, Sočiosios riebalų rūgštys 4,8g, Angliavandeniai 50g, iš jų cukrų 0,5g, Skaidulinės medžiagos 4,2, Baltymai 4,6g, Druska 1,1g
Kilmės šalis: Ispanija
Bulvių traškučiai su morkomis, brokoliais ir burokėliais - nekaltai kepti (ne gruzdinant riebaluose, o orkaitėje)!
Švelnūs ir neypač stipriai česnakiniai grikių traškučiai pradžiugins tiek vakarėlyje, tiek vienam žiūrint filmą.
visiems norisi ko nors užkąsti. Kartais sūraus, o kartais saldaus. Įprastiniai traškučiai, užkandukai ar javainiai sudėtyje dažnai turi glitimo, pieno produktų ar kiaušinių. Tuo tarpu pūsti grikių traškučiai yra puikus užkandis pats iš savęs. Pagardinti kakava bei trupučiu cukraus įtiks bene kiekvienam smaguriui.
Bulvių traškučiai su morkomis, brokoliais ir burokėliais - nekaltai kepti (ne gruzdinant riebaluose, o orkaitėje)!