Ekologiškas rūkytas tempeh...
Tempeh - tai fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos,labai populiarus Azijos šalių virtuvėse.
Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.
Tempeh yra lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,
Švelnaus dūmo skonio tempeh ypač tinkama kaip priedas salotoms, sumuštiniams, rytietiškoms sriuboms ir įvairiems užkandžiams gaminti. Puikiai tinka kepti, skrudinti, gaminti maltinukus, dėti į daržovių patiekalus ar tiesiog valgyti vienį.