Mėsos pakaitalas iš žirnių ir pupų baltymų koncentrato (tekstūruoti žirnių ir pupų baltymai). Be glitimo, be sojų, tinka alergiškiems žmonėms. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų. Tinka gaminti kotletus, įdarus, padažus makaronams, dėti į sriubas ir kt.
Pagamintas produktas turi minkštą, malonią tekstūrą, yra mažiau “guminis” palyginti su sojų produktais. Gaminimo laikas yra trumpesnis, nereikia virti.
Sudedamosios dalys: žirnių baltymų koncentratas (79.8%), pupų baltymų koncentratas (19%), druska. Nėra maisto priedų ir alergenų. Laikyti sausoje vietoje. Paruošimo būdas: faršą užmerkti karštame vandenyje arba sultinyje 2-3min. Prieš tolimesnį naudojimą nusausinti.
100g maistinė vertė Energetinė vertė 1528kJ/339kcal Riebalai 4.1g Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.9g Angliavandeniai 15g iš kurių cukrų 2.9g Skaidulinės medžiagos 15g Baltymai 53g Druska 1.2g
Mėsos pakaitalas iš žirnių ir pupų baltymų koncentrato (tekstūruoti žirnių ir pupų baltymai). Be glitimo, be sojų, tinka alergiškiems žmonėms. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų. Tinka gaminti kotletus, įdarus, padažus makaronams, dėti į sriubas ir kt.
Pagamintas produktas turi minkštą, malonią tekstūrą, yra mažiau “guminis” palyginti su sojų produktais. Gaminimo laikas yra trumpesnis, nereikia virti.
Jūros druskos dribsniai gaminami išgarinamas jūros vandenį saulėje. Gaunami natūraliai susiformavę baltos spalvos dribsnių formos kristalai.
Šie dribsniai turi lengvą tekstūrą ir švelnų skonį. Gurmaniški jūros druskos dribsniai puikiai tinka mėsos, žuvies patiekalų ir daržovių garnyro pagardinimui. Skirtingai nei įprasta valgomoji druska, dribsniai geriau prilimpa prie maisto, todėl skonis pasiskirsto tolygiau. Gležnus kristalus galima sutrupinti pirštais, kad susidarytų smulkesnė druska. Gaminimo pabaigoje rekomenduojame apiberti kepamą mėsą ar žuvį suteikiant šiek tiek tekstūros.
Mėsos pakaitalas iš žirnių ir pupų baltymų koncentrato (tekstūruoti žirnių ir pupų baltymai). Be glitimo, be sojų, tinka alergiškiems žmonėms. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų. Tinka gaminti kotletus, įdarus, padažus makaronams, dėti į sriubas ir kt.
Pagamintas produktas turi minkštą, malonią tekstūrą, yra mažiau “guminis” palyginti su sojų produktais. Gaminimo laikas yra trumpesnis, nereikia virti.