- Veggo krepšeliai
- Pieno bei sūrio alternatyvūs gaminiai
- Mėsos bei žuvies alternatyvūs gaminiai
- Tofu, Tempeh produktai
- Bakalėja
- Šokoladas ir saldumynai
- Kosmetika ir higiena (grožis ir sveikata)
- Zero waste
- Namų ūkio ir gyvūnų prekės
- Veggo produktai
Ypač tyras alyvuogių aliejus Fruttato, 500ml Guglielmi
Kodas: 8034041251369
"Fruttato" aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus iš Coratina ir Ogliarola alyvuogių veislių, pasižymintis intensyviu vaisių aromatu.
Pagaminta Italijoje
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Ypač tyras alyvuogių...
Ekologiški ravioli su...
Sojų kukuliai, 300g Anamma
Formuojamasis sojų faršas,...
Baltųjų trumų skonio...
Padažas, pagamintas su ypač tyru alyvuogių aliejumi ir baltaisiais trumais (aromatas)
Sudėtis: ypač tyras alyvuogių aliejus (99 %), natūrali baltųjų trumų kvapioji medžiaga (1 %)
Pagaminta Italijoje
Bergamono skonio alyvuogių...
Augalinių baltymų kubeliai,...
Mėsos pakaitalas iš žirnių ir pupų baltymų koncentrato (tekstūruoti žirnių ir pupų baltymai). Be glitimo, be sojų, tinka alergiškiems žmonėms. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų. Tinka gaminti kotletus, įdarus, padažus makaronams, dėti į sriubas ir kt.
Pagamintas produktas turi minkštą, malonią tekstūrą, yra mažiau “guminis” palyginti su sojų produktais. Gaminimo laikas yra trumpesnis, nereikia virti.
Ypač tyras alyvuogių...
Ekologiški ravioli su...
Česnakų skonio alyvuogių...
Jūros druskos dribsniai,...
Jūros druskos dribsniai gaminami išgarinamas jūros vandenį saulėje. Gaunami natūraliai susiformavę baltos spalvos dribsnių formos kristalai.
Šie dribsniai turi lengvą tekstūrą ir švelnų skonį. Gurmaniški jūros druskos dribsniai puikiai tinka mėsos, žuvies patiekalų ir daržovių garnyro pagardinimui. Skirtingai nei įprasta valgomoji druska, dribsniai geriau prilimpa prie maisto, todėl skonis pasiskirsto tolygiau. Gležnus kristalus galima sutrupinti pirštais, kad susidarytų smulkesnė druska. Gaminimo pabaigoje rekomenduojame apiberti kepamą mėsą ar žuvį suteikiant šiek tiek tekstūros.