

Kodas: 8034041250331
Monocultivar Peranzana aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus gaminamas per kelias valandas po derliaus nuėmimo sumalus Peranzana alyvuoges, nenaudojant BHA ir BHT.
Pagaminta Italijoje
Padažas, pagamintas su ypač tyru alyvuogių aliejumi ir baltaisiais trumais (aromatas)
Sudėtis: ypač tyras alyvuogių aliejus (99 %), natūrali baltųjų trumų kvapioji medžiaga (1 %)
Pagaminta Italijoje
Jūros druskos dribsniai gaminami išgarinamas jūros vandenį saulėje. Gaunami natūraliai susiformavę baltos spalvos dribsnių formos kristalai.
Šie dribsniai turi lengvą tekstūrą ir švelnų skonį. Gurmaniški jūros druskos dribsniai puikiai tinka mėsos, žuvies patiekalų ir daržovių garnyro pagardinimui. Skirtingai nei įprasta valgomoji druska, dribsniai geriau prilimpa prie maisto, todėl skonis pasiskirsto tolygiau. Gležnus kristalus galima sutrupinti pirštais, kad susidarytų smulkesnė druska. Gaminimo pabaigoje rekomenduojame apiberti kepamą mėsą ar žuvį suteikiant šiek tiek tekstūros.