- Veggo krepšeliai
- Pieno bei sūrio alternatyvūs gaminiai
- Mėsos bei žuvies alternatyvūs gaminiai
- Tofu, Tempeh produktai
- Bakalėja
- Šokoladas ir saldumynai
- Kosmetika ir higiena (grožis ir sveikata)
- Zero waste
- Namų ūkio ir gyvūnų prekės
- Veggo produktai
Ypač tyras alyvuogių aliejus Peranzana, 100ml Guglielmi
Kodas: 8034041250331
Monocultivar Peranzana aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus gaminamas per kelias valandas po derliaus nuėmimo sumalus Peranzana alyvuoges, nenaudojant BHA ir BHT.
Pagaminta Italijoje
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Sojų kukuliai, 300g Anamma
Ypač tyras alyvuogių...
Šaltkrepšis
Imbierinio skonio alyvuogių...
Bergamono skonio alyvuogių...
Pjaustytas baltyminis...
Ypač tyras alyvuogių...
Ypač tyras alyvuogių...
Rozmarino skonio alyvuogių...
Baltųjų trumų skonio...
Padažas, pagamintas su ypač tyru alyvuogių aliejumi ir baltaisiais trumais (aromatas)
Sudėtis: ypač tyras alyvuogių aliejus (99 %), natūrali baltųjų trumų kvapioji medžiaga (1 %)
Pagaminta Italijoje
Ypač tyras alyvuogių...
Ypač tyras alyvuogių...
Formuojamasis sojų faršas,...
Česnakų skonio alyvuogių...
Jūros druskos dribsniai,...
Jūros druskos dribsniai gaminami išgarinamas jūros vandenį saulėje. Gaunami natūraliai susiformavę baltos spalvos dribsnių formos kristalai.
Šie dribsniai turi lengvą tekstūrą ir švelnų skonį. Gurmaniški jūros druskos dribsniai puikiai tinka mėsos, žuvies patiekalų ir daržovių garnyro pagardinimui. Skirtingai nei įprasta valgomoji druska, dribsniai geriau prilimpa prie maisto, todėl skonis pasiskirsto tolygiau. Gležnus kristalus galima sutrupinti pirštais, kad susidarytų smulkesnė druska. Gaminimo pabaigoje rekomenduojame apiberti kepamą mėsą ar žuvį suteikiant šiek tiek tekstūros.