

Kodas: 4779046120282
Sudedamosios dalys: filtruotas vanduo, cukrus (fermentacijos metu paverčiamas organinėmis rūgštimis), juodoji Himalajų arbata, gerųjų bakterijų ir mielių kultūra.
Kombučios maistinė vertė (100ml) : energinė vertė 60kJ / 14kcal.Riebalai 0g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0g; angliavandeniai 3,6g; iš kurių cukrų 3,6g; baltymai 0g; druska 0g.
Kilmės šalis: Lietuva
Unikalus šios juodosios arbatos apdirbimo procesas Jus apdovanos saldžių prieskonių skoniu su karamelės ir džiovintų slyvų niuansais.
Japonų išradimas hojicha gaminamas skrudinant sencha žaliosios arbatos lapelius. Kepant ant grotelių arbatos lapeliai įgauna tamsiai rudą spalvą ir nepakartojamą medienos aromatą,Skrudinimas sumažina hojicha kofeino kiekį, todėl ji yra viena iš labiausiai mėgstamų vakarinių arbatų.
Žolelių arbata be kofeino, kurioje dominuoja citrusinės natos ir subtilus saldymedžio poskonis.
Pilnai oksiduota, tačiau labai švelni Himalajų juodoji arbata su medaus ir salyklo užuominomis. Šios arbatos aromatas yra labai išraiškingas, skonis primena miško medų ir šokoladą su giliu salyklo poskoniu. Viena prabangiausių Nepalo arbatų ir mūsų Nr.1 rekomendacija juodųjų arbatų mėgėjams.