- Veggo krepšeliai
- Pieno bei sūrio alternatyvūs gaminiai
- Mėsos bei žuvies alternatyvūs gaminiai
- Tofu, Tempeh produktai
- Bakalėja
- Šokoladas ir saldumynai
- Kosmetika ir higiena (grožis ir sveikata)
- Zero waste
- Namų ūkio ir gyvūnų prekės
- Veggo produktai
Eko. Juodoji arbata su citrinos žievelėmis the Noir Citron, 36g (20 pakelių), Terra Etica
Kodas: 3483981900472
Sudedamosios dalys: *juodoji arbata 83%, natūralus citrinų ekstraktas 12%, citrinos žievelės 5% * - iš ekologinių ūkių, užauginta Šri Lankoje.
Gamintojas: Prancūzija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Čiobrelio žiedų arbata, 10g...
Gauromečio arbata, 10g...
GOLDEN TIPS juodoji arbata,...
Pilnai oksiduota, tačiau labai švelni Himalajų juodoji arbata su medaus ir salyklo užuominomis. Šios arbatos aromatas yra labai išraiškingas, skonis primena miško medų ir šokoladą su giliu salyklo poskoniu. Viena prabangiausių Nepalo arbatų ir mūsų Nr.1 rekomendacija juodųjų arbatų mėgėjams.
Fermentuota gauromečio...
Savybės: puikus vitamino C, geležies šaltinis, tinka ir peršalimui kimbant, ir po sunkių ligų stokojant energijos. Fermentuotas gaurometis pasižymi polifenolių ir flavanoidų, karotenoidų gausa ir itin stipriomis antiokdsidacinėmis savymis.
Skonis: ryškesnio skonio ir kvapo, su specifiniu atpažįstamu poskoniu, lyginama ir su juodąja arbata.
Akmens masės matcha...
Minimalistinis matcha dubenėlis puikiai tiks ruošiant bet kurio stiliaus matchą. Patogus dydis, natūrali ir indų plovimo mašinoms tinkanti danga, papuoš bet kuriuos namus.
Talpa 300ml
Eko. Juodoji Ceilono arbata...
Kanapių ir čiobrelių arbata...
Eko. Žalioji arbata su...
Kombuča kultūra STEVIKOM,...
Ekologiška juodoji arbata...
FRESH GINGER natūrali...
Žolelių arbata be kofeino, kurioje dominuoja citrusinės natos ir subtilus saldymedžio poskonis.
Juodoji arbata Wakocha, 60g...
Šios juodųjų lapų arbatos skonis yra tikrai išskirtinis, šiek tiek gėlėtas, su pastebimais medaus ir prieskonių atspalviais. Juodoji arbata wakoucha puikiai tinka patiekalams ir desertams, kurių saldumą subtiliai laužo kartaus arbatos atspalvis. Kaip ir bet kuri kita juodoji arbata, nuskinta wakoucha yra džiovinama ir fermentuojama, o tai išskiria ją iš žaliosios arbatos. Šio proceso rezultatai – tamsi wakoucha spalva, šiek tiek žemiškas skonis ir sumažėjęs kofeino kiekis. Juodosios arbatos gėrimas gerina virškinimo sistemą. Kadangi Japonijoje nėra daug ūkininkų, kurie ryžtųsi auginti ir perdirbti juodąją arbatą, japoniška wakocha tebėra neįprastas delikatesas.
BLACK RUBY juodoji arbata,...
Unikalus šios juodosios arbatos apdirbimo procesas Jus apdovanos saldžių prieskonių skoniu su karamelės ir džiovintų slyvų niuansais.