Natūrali žolelių arbata, kurioje dera intensyvūs mėtos ir saldymedžio skoniai, puikiai subalansuoti su imbiero, citrinžolės, citrinos ir juodųjų pipirų natomis. Šį gaivų gėrimą skanu gurkšnoti ištisus metus, tiek karštą, tiek šaltą. Arbata sudaryta tik iš natūralių ingredientų, be jokių pridėtinių skonių.
Žalioji arbata, pagaminta iš stiebų ir šakelių, arbatos augalo elementų, neįtrauktų į visas kitas žaliąsias arbatas. Tai suteikia kukichai unikalų saldų ir augalinį skonį su jūrinėmis natomis. Moya Kukicha yra subtiliai skrudinta ir natūraliai mažai kofeino turinti arbata, todėl idealiai tinka gerti bet kuriuo paros metu
Moya Matcha Daily yra aukštos kokybės žalioji arbata iš Japonijos. Ji gaunama 2 ir 3 derliaus metu iš arbatžolių, kurios yra specialiai paslėptos nuo tiesioginių saulės spindulių. Dėl šios priežasties gaunamas didesnis chlorofilo ir L-teanino kiekis ir sodresnė, žalesnė spalva. Tada švieži lapai surenkami, išdžiovinami ir sumalami iki miltelių. Moya Matcha Daily turi stiprų arbatos skonį ir subtilų kartumą.
Tradicinis sencha žaliosios arbatos ir skrudintų rudųjų ryžių grūdelių mišinys. Išmirkę ryžiai suteikia gaivų, saldaus sviesto skonį, riešutų aromatą ir šviesiai geltoną atspalvį.Yra žinoma, kad Genmaicha padeda virškinimo sistemai ir tradiciškai vartojama valgio metu.
Japonų išradimas hojicha gaminamas skrudinant sencha žaliosios arbatos lapelius. Kepant ant grotelių arbatos lapeliai įgauna tamsiai rudą spalvą ir nepakartojamą medienos aromatą,Skrudinimas sumažina hojicha kofeino kiekį, todėl ji yra viena iš labiausiai mėgstamų vakarinių arbatų.
6,00 EURBazinė kaina (Savikaina)11,99 EUR-50%Kaina
Pilnai oksiduota, tačiau labai švelni Himalajų juodoji arbata su medaus ir salyklo užuominomis. Šios arbatos aromatas yra labai išraiškingas, skonis primena miško medų ir šokoladą su giliu salyklo poskoniu. Viena prabangiausių Nepalo arbatų ir mūsų Nr.1 rekomendacija juodųjų arbatų mėgėjams.