Tradicinis sencha žaliosios arbatos ir skrudintų rudųjų ryžių grūdelių mišinys. Išmirkę ryžiai suteikia gaivų, saldaus sviesto skonį, riešutų aromatą ir šviesiai geltoną atspalvį.Yra žinoma, kad Genmaicha padeda virškinimo sistemai ir tradiciškai vartojama valgio metu.
Japonų išradimas hojicha gaminamas skrudinant sencha žaliosios arbatos lapelius. Kepant ant grotelių arbatos lapeliai įgauna tamsiai rudą spalvą ir nepakartojamą medienos aromatą,Skrudinimas sumažina hojicha kofeino kiekį, todėl ji yra viena iš labiausiai mėgstamų vakarinių arbatų.
Tradicinis sencha žaliosios arbatos ir skrudintų rudųjų ryžių grūdelių mišinys. Išmirkę ryžiai suteikia gaivų, saldaus sviesto skonį, riešutų aromatą ir šviesiai geltoną atspalvį.Yra žinoma, kad Genmaicha padeda virškinimo sistemai ir tradiciškai vartojama valgio metu.