Moya Matcha Daily yra aukštos kokybės žalioji arbata iš Japonijos. Ji gaunama 2 ir 3 derliaus metu iš arbatžolių, kurios yra specialiai paslėptos nuo tiesioginių saulės spindulių. Dėl šios priežasties gaunamas didesnis chlorofilo ir L-teanino kiekis ir sodresnė, žalesnė spalva. Tada švieži lapai surenkami, išdžiovinami ir sumalami iki miltelių. Moya Matcha Daily turi stiprų arbatos skonį ir subtilų kartumą.
Ruošimas: pusę arbatinio šaukštelio matcha (1,5 g) sumaišykite su 150 ml vandens (maks. 80°C), naudodami bambukinį chaseną arba pieno plaktuvą iki vientisos ir kreminės masės.
Minimalistinis matcha dubenėlis puikiai tiks ruošiant bet kurio stiliaus matchą. Patogus dydis, natūrali ir indų plovimo mašinoms tinkanti danga, papuoš bet kuriuos namus.
Savybės: puikus vitamino C, geležies šaltinis, tinka ir peršalimui kimbant, ir po sunkių ligų stokojant energijos. Fermentuotas gaurometis pasižymi polifenolių ir flavanoidų, karotenoidų gausa ir itin stipriomis antiokdsidacinėmis savymis.
Skonis: ryškesnio skonio ir kvapo, su specifiniu atpažįstamu poskoniu, lyginama ir su juodąja arbata.
Tradicinis sencha žaliosios arbatos ir skrudintų rudųjų ryžių grūdelių mišinys. Išmirkę ryžiai suteikia gaivų, saldaus sviesto skonį, riešutų aromatą ir šviesiai geltoną atspalvį.Yra žinoma, kad Genmaicha padeda virškinimo sistemai ir tradiciškai vartojama valgio metu.
Japonų išradimas hojicha gaminamas skrudinant sencha žaliosios arbatos lapelius. Kepant ant grotelių arbatos lapeliai įgauna tamsiai rudą spalvą ir nepakartojamą medienos aromatą,Skrudinimas sumažina hojicha kofeino kiekį, todėl ji yra viena iš labiausiai mėgstamų vakarinių arbatų.
Žalioji arbata, pagaminta iš stiebų ir šakelių, arbatos augalo elementų, neįtrauktų į visas kitas žaliąsias arbatas. Tai suteikia kukichai unikalų saldų ir augalinį skonį su jūrinėmis natomis. Moya Kukicha yra subtiliai skrudinta ir natūraliai mažai kofeino turinti arbata, todėl idealiai tinka gerti bet kuriuo paros metu