Moya Matcha Daily yra aukštos kokybės žalioji arbata iš Japonijos. Ji gaunama 2 ir 3 derliaus metu iš arbatžolių, kurios yra specialiai paslėptos nuo tiesioginių saulės spindulių. Dėl šios priežasties gaunamas didesnis chlorofilo ir L-teanino kiekis ir sodresnė, žalesnė spalva. Tada švieži lapai surenkami, išdžiovinami ir sumalami iki miltelių. Moya Matcha Daily turi stiprų arbatos skonį ir subtilų kartumą.
Ruošimas: pusę arbatinio šaukštelio matcha (1,5 g) sumaišykite su 150 ml vandens (maks. 80°C), naudodami bambukinį chaseną arba pieno plaktuvą iki vientisos ir kreminės masės.
Minimalistinis matcha dubenėlis puikiai tiks ruošiant bet kurio stiliaus matchą. Patogus dydis, natūrali ir indų plovimo mašinoms tinkanti danga, papuoš bet kuriuos namus.
Kombučia yra gaminama iš vandens, arbatos, cukraus ir kombučios kultūros (gerųjų bakterijų ir mielių simbiozė). Šie ingredientai palikti fermentuotis šiltoje aplinkoje, pagamins Jums skanų, gaivų ir maistinėmis medžiagomis turtingą gėrimą. Su šiuo rinkiniu po savaitės pasigaminsite 1l. kombučios, kurios kiekį kas savaitę galėsite didinti, nes arbatos grybas vis didės.
Žalioji arbata, pagaminta iš stiebų ir šakelių, arbatos augalo elementų, neįtrauktų į visas kitas žaliąsias arbatas. Tai suteikia kukichai unikalų saldų ir augalinį skonį su jūrinėmis natomis. Moya Kukicha yra subtiliai skrudinta ir natūraliai mažai kofeino turinti arbata, todėl idealiai tinka gerti bet kuriuo paros metu