Rasta 66 prekės(-ių).
Aktyvūs filtrai
Kombučos gaminimo rinkinys,...
Kombučia yra gaminama iš vandens, arbatos, cukraus ir kombučios kultūros (gerųjų bakterijų ir mielių simbiozė). Šie ingredientai palikti fermentuotis šiltoje aplinkoje, pagamins Jums skanų, gaivų ir maistinėmis medžiagomis turtingą gėrimą. Su šiuo rinkiniu po savaitės pasigaminsite 1l. kombučios, kurios kiekį kas savaitę galėsite didinti, nes arbatos grybas vis didės.
Kombuča kultūra STEVIKOM,...
Kanapių žiedynų arbata, 15g...
Pušų pumpurų arbata, Dvaro...
Gauromečio arbata, 10g...
Prieskoninė arbata "Mane...
Prieskoninė arbata "Mane...
Liepžiedžių arbata, 10g...
Šaltmėtės arbata, 10g Dvaro...
Žalioji arbata Genmaicha,...
Tradicinis sencha žaliosios arbatos ir skrudintų rudųjų ryžių grūdelių mišinys. Išmirkę ryžiai suteikia gaivų, saldaus sviesto skonį, riešutų aromatą ir šviesiai geltoną atspalvį.Yra žinoma, kad Genmaicha padeda virškinimo sistemai ir tradiciškai vartojama valgio metu.
Žalioji arbata Hojicha, 60g...
Japonų išradimas hojicha gaminamas skrudinant sencha žaliosios arbatos lapelius. Kepant ant grotelių arbatos lapeliai įgauna tamsiai rudą spalvą ir nepakartojamą medienos aromatą,Skrudinimas sumažina hojicha kofeino kiekį, todėl ji yra viena iš labiausiai mėgstamų vakarinių arbatų.